Kongsi pengalaman - Harian Metro, Nurul Husna Mahmud (2012)
SERDANG: Lebih 500 bekas pesakit kanser menyertai sesi senaman tradisional China,Qi Gong sebgai sokongan kepada kempen kesihatan 'Hari Gaya Hidup Sihat 2012' anjuran Care-UPM (Pusat Sumber dan Pendidikan Kanser) di padang Dewan Utama Universiti Putra Malaysia, di sini, semalam.