Senaman QiGong mampu cegah barah - Mingguan Malaysia, Adlinahani Khalil (2012)
KUALA LUMPUR 21 April - Senaman tradisional dari China yang dikenali sebagai 'QiGong' dikatakan mampu mencegah penyakit barah.