Baja bakteria Bacto-10 istimewa - Utusan Malaysia, Ahsriq Fahmy Ahmad (2012)
BERMULA daripada kajian terhadap spesies kacang botol akhirnya menemukan Prof.Dr.Zulkifli Shamsudin kepada sejenis bakteria yang amat berguna dalam proses penghasilan baja bio.