Kembara Nusantara Rakan Muda UPM - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2012)
SERAMAI 20 ahli sekretariat Rakan Muda Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan lawatan ke Medan,Indonesia, baru-baru ini bagi mempelajari adat dan cara hidup masyarakat negara itu.