Siswa UPM buka kedai buku - Berita Harian , Khairina Yasin (2012)
MENCEBURI bidang perniagaan bukanlah impian Abu Na'im Bakri ketika kecil,namun segala-segalanya berubah selepas nasihat rakannya diambil kira terutama ketika menimbangkan risiko berniaga buku membabitkan modal yang agak besar sementara untungnya pula tidak seberapa.