IDEAL rai 783 graduan : hargai semangat gigih siswa tamatkan pengajian - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2003)
Seramai 783 graduan Pendidikan Jarak Jauh (PJJ),Universiti Putra Malaysia (UPM) diraikan dalam Majlis Sumbangan, Pengorbanan dan Simpati ke-10, baru-baru ini.