Program 'Healthy Lifestyle Day 2012' kutip dana kanser - Berita Harian (2012)
KUALA LUMPUR: Pusat Sumber dan Pendidikan Kanser(CaRE),Universiti Putra Malaysia(UPM) akan menganjurkan program 'Healty Lifestyle Day 2012'bagi mengutip dana untuk penyakit kanser pada21 April ini.