200 tamat program UPM setiap tahun - Berita Harian (2012)
Universiti untuk warga tua atau lebih dikenali program Universiti Era Ketiga, Malaysia (U3A) ditubuhkan pada 2008 itu membuktikan belajar atau masuk universiti,tidak pernah kenal usia muda mahupun tua.