Patuhi Etika Berkempen - Utusan Malaysia, Nizam Yatim (2008)
Calon-calon yang berkempen pada pemilihan peringkat, cawangan, bahagian dan Majlis Tertinggi (MT) UMNO perlu mematuhi segala tataetika yang telah ditetapkan oleh parti.