Malaysia destinasi ilmu pelajar asing - Harian Metro, (2012)
KUALA LUMPUR: Industri pendidikan Malaysia semakin diiktiraf di peringkat antarabangsa serta menjadi antara destinasi utama sebagai pusat pembelajaran peringkat tinggi di Asia Tenggara oleh pelajar asing.