Anugerah keusahawanan IPT tawar hadiah lumayan - Utusan Malaysia, (2012)
SRDANG 10 April - Kementerian Pengajian Tinggi akan menganjurkan pertandingan anugerah keusahawanan, khusus untuk institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan mulai tahun ini.