Anugerah galak siswa jadi usahawan - Harian Metro, (2012)
SERDANG: Kementrian Pengajian Tinggi (KPT) akan melaksanakan inisiatif khas dengan mewujudkan Anugerah Keusahawanan KOT menerusi pertandingan berunsur keusahawanan yang dijangka bakal diadakan tahun ini.