Generasi muda perlu hayati sejarah negara - Harian Metro, Noor Mohamad Shakil Hameed (2012)
MUTAKHIR ini,isu berkaitan sejarah negara menarik perhatian dan minat khalayak apabila terdapat pihak-pihak tertentu cuba memutar belit dan mengemukakan fakta-fakta mengelirukan.