Presiden MPPUM Digesa Berundur - Harian Metro, (2008)
Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Malaya (MPPUM) mahu Yang di-PErtuanya meletak jawatan berikutan kenyataannya yang dikatakan bersifat perkauman.