Empat pelajar UPM ke Sukan Olimpik 2012 London - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 25 Julai - Seramai empat pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) telah terpilih mewakili negara ke Sukan Olimpik 2012 di London iaitu Cheng Chu Sian dari sukan memanah, Leong Mun Yee dan Cheong Jun Hoong dari sukan terjun serta Yu Peang Kean dari sukan lawan pedang.