MICOLLAC ’12: Mendekatkan dunia sarjana dengan masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 10 Julai – Persidangan 7th Malaysia International Conference on Languages, Literatures and Cultures (MICOLLAC) 2012 meningkatkan kefahaman masyarakat dengan falsafah, pemikiran dan hasil kerja ahli sarjana.