UPM-TPM ketengah rekacipta pelajar bantu usahawan IKS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 17 Julai – Hasil rekacipta pelajar tahun akhir Jabatan Kejuruteraan Proses dan Makanan (KPM) Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menarik minat Technology Park Malaysia (TPM) untuk mengetengahkan hasil rekaan mereka bagi meningkatkan produktiviti usahawan industri kecil dan sederhana (IKS).