UPM latih kursus kepimpinan kepada pegawai-pegawai kanan Bangladesh - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 29 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) bekerjasama dengan kerajaan Bangladesh buat kali pertama dalam kursus Kepimpinan Lanjutan kepada 200 pegawai kanan kerajaan Bangladesh sejak 4 bulan lalu.