UPM-MoA pupuk amalan pengurusan berkualiti bangun industri herba negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 12 Jun – Pengurusan berkualiti berdasarkan amalan sistem pengurusan tanaman yang baik dilihat mampu membangunkan dan menghasilkan produk bermutu untuk industri tanaman herba negara.