KSM sumbang RM50 ribu kepada Tabung Penyelidikan Tamil UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
PUTRAJAYA, 8 Feb – Kementerian Sumber Manusia menyumbangkan RM50 ribu untuk Tabung Penyelidikan Bahasa Tamil, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk meluaskan penyelidikan dan penerbitan dalam bahasa itu.