Tiga projek pelajar FSKTM wakili UPM ke Imagine Cup - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUCHING, 5 Mei – Tiga projek pelajar Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM), terpilih mewakili UPM ke pertandingan Imagine Cup Malaysia 2011 baru-baru ini.