Hoki UPM juara Liga Hoki MASUM 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
PULAU PINANG, 6 Mei - Pasukan Hoki Universiti Putra Malaysia (UPM) mempertahankan kejuaraan Liga Hoki MASUM 2012 untuk tahun kelima berturut-turut.