UPM - JAWHAR kukuh kerjasama institusi wakaf - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 28 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) bekerjasama dengan Jabatan Wakaf, Zakat dan Haji (JAWHAR) untuk membangunkan institusi wakaf dengan lebih berkesan.