Vaksin lindungi ikan - Berita Harian , Khairina Yasin (2011)
INDUSTRI akuakultur kini semakin berkembang berikutan potensi besarnya dalam memenuhi keperluan sumber makanan khususnya ikan untuk pasaran tempatan mahupun eksport.