UUM juara puisi 'Kami Prihatin' - Utusan Malaysia, Mohd Saiful Mohd Sahak (2011)
MENYEDARI keprihatinan mahasiswa menangani isu gejala sosial di kalangan generasi muda, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadikan puisi sebagai pemangkin mendekati masyarakat untuk memberi pendidikan serta kesedaran mengenai gejala buang bayi yang semakin menular dewasa ini.