Ustaz bukan penghalau hantu: Tanggungjawab sebenar pendakwah dalam filem seram perlu diperbetul - Berita Harian, Daud Che ngah (2011)
KUALA LUMPUR: Dalam filem atau drama televisyen tempatan yang bergenre seram,watak ustaz sering dipaparkan sebagai tukang halau hantu dan jin.