UUM muncul johan - Berita Harian, Nurul Farina Nazlan (2011)
UNIVERSITI Utara Malaysia (UUM) menerusi lagu dan puisi ciptaan Nazirul Mu'izz Azmi,Takut,muncul juara pada Pertandingan Sayembara Lagu Puisi Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA)2011,di Dewan Astaka, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Gambang, baru-baru ini.