Yap raih 'Merck Young Scientist Award 2010' - Berita Harian , Hazwan Faisal Mohamad (2011)
HASIL penyelidikan Histag zhepatitis B Core Antigen diumumkan sebagai pemenang pada majlis Merck Young Scientist Award 2010 bagi kategori kromatografi.