Water Improver hilangkan klorin dalam air - Berita Harian , Noor Eszereen Juferi (2011)
PRODUK Water Improver hasil inovasi sekumpulan penyelidikan Fakulti Perubatan Veterinar muncul johan keseluruhan Konvokesyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif 2010 peringkat Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini.