Selami cara hidup Orang Asli - Harian Metro , Ruhaiza Rusmin (2011)
PELBAGAI pengalaman menarik dan mengujakan ditimba 97 mahasiswa kursus Kesusasteraan Rakyat Melayu Universiti Putra Malaysia (UPM) ketika menyertai program lawatan sambil belajar di Perkampungan Orang Asli Che Wong,Kuala Gandah,Lanchang,Pahang,baru-baru ini.