Mahasiswa punyai banyak ruang berpolitik - Utusan Malaysia, (2011)
KUALA LUMPUR 14Nov. - mahasiswa mempunyai banyak wadah lain untuk menjadikan mereka lebih kritis dan kreatif selain terbabit dalam politik.