KUALA LUMPUR - Struktur Semula Dana - Berita Harian, (2008)
Kementerian Pengajian Tinggi menstruktur semula dana penyelidikan dan pembangunan (R&D)sebagai satu strategi memperkasa penyelidikan di institusi pengajian tinggi khususnya universiti penyelidikan supaya setanding universiti terkemuka dunia.