Wajibkan pembelajaran jawi di sekolah - Kok seong - Utusan Malaysia, (2011)
KUALA LUMPUR 17 Jan. - Tulisan jawi perlu dijadikan satu mata pelajaran wajib di peringkat sekolah sebagai usaha memartabatkan kembali khazanah kebudayaan nasional itu.