Karisma Jasa sebar konsep 1Malaysia - Berita Harian , (2011)
KUMPULAN Rakan Siswa Jasa Malaysia (Karisma jasa) bermuafakat menyebarkan konsep 1Malaysia kepada masyarakat supaya pendekatan yang bertujuan merapatkan hubungan antara kaum difahami pelbagai lapisan masyarakat.