Robocon 2008 - Harian Metro, (2008)
Sebanyak 64 pasukan dari institusi pengajian tinggi awam dan swasta di seluruh negara menyertai Pertandingan Robocon Govinda 2008 peringkat kebangsaan di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Bangi, baru-baru ini.