Rumah hijau transgenik - Harian Metro,
DALAM usaha mengembangkan penyelidikan tumbuhan transgenik,Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan rumah hijau lengkap dengan kemudahan antarabangsa iaitu Rumah Hijau Transgenik (RHT).