Rujhan dilantik ganti Dr. Radin - Utusan Malaysia,
KUALA LUMPUR 10 feb. - Timbalan Ketua Pengarah (Sektor IPTA) Jabatan Pengajian Tinggi, Profesor Dr.Rujhan Mustafa dilantik sebagai Ketua Pengarah baru jabatan itu berkuatkuasa 1 Januari lalu hingga 31 Disember 2013.