EXXONMOBIL taja RM30,000 jayakan kuiz alam semulajadi - Berita Harian, Norzilawati Abdul Halim (2004)
Subsidiari-subsidiari ExxonMobil di Malaysia menyumbang RM30,000 bagi menaja Kuiz Alam Semula Jadi (KSAS) 2004 anjuran bersama Fakulti Perhutanan Universiti Putra Malaysia(UPM), Bahagian Sekolah, Kementerian Pelajaran dan Berita Harian Sdn Bhd (BHSB) menerusi akhbar sisipan SKOR.