UPM keenam terbaik dunia - Harian Metro,
KUALA LUMPUR: Universiti Putra Malaysia (UPM) menduduki tempat keenam antara 95 universiti di dunia yang menyertai penarafan Green Metric world Univerity Ranking 2010(Green Metric) anjuran Universitas Indonesia,baru baru ini.