SM Sains Labuan juara kuiz KSAS - Berita Harian, (2004)
Juara kuiz Sains Alam Semula Jadi 2004,(dari kiri) Muhd Sulaeman, Arnold Debully, Nik Azida Nik Mahmood (Guru pengiring) dan Nurul Syuhadah menerima Piala Pusingan, piala iringan dan wang tunai cepumas RM2,500 di D'Village Resort, Ayer Keroh Melaka, baru-baru ini.