Titah Ucapan D.Y.M.M Tuanku Canselor Sempena Majlis Gemilang Akademia Putra 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
Assalamu’alaikum Warahmatullaahi Wabarakaatuh Bismillaahir Rahmaanir Rahiim,