702 kontraktor alat pemadam api mudah alih diiktiraf. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 28 Mei – Seramai 702 kontraktor alat pemadam api mudah alih seluruh Malaysia menerima sijil Fire Extinguisher Competent Person dan diiktiraf sebagai individu yang mahir dalam menyelengara alat pemadam api mudah alih.