UPM iktiraf 15 staf akademik cemerlang dalam MGAP - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 23 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi pengiktirafan kepada 15 staf akademiknya yang cemerlang dalam perkhidmatan pengajaran, penyelidikan dan inovasi serta perkhidmatan profesional pada Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP) 2011.