Penyelidik UPM raih 7 emas ITEX, 1 Anugerah Khas - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 18 Mei – Sebanyak 19 projek penyelidikan Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih 7 pingat emas selain 1 Anugerah Khas, 6 pingat perak dan 2 pingat gangsa pada pameran 23rd International Invention, Innovation & Technology (ITEX).