Career Expo bantu pelajar UPM dan IPT cari pekerjaan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 15 Mei – Career Expo 2012 yang berlangsung selama dua hari membantu bakal graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) serta pelajar institusi pengajian tinggi awam dan swasta mencari peluang pekerjaan yang bersesuaian.