Pelajar FBMK pupuk warisan kebudayaan Selangor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 11 Mei – Pameran Malam Tradisi Sastera Rakyat (MTSR) kali ke-27 memupuk warisan kebudayaan Melayu Selangor dengan aktiviti menarik seperti persembahan silat, upacara mandi keris, serta pameran dan jualan kraftangan tradisional.