Saintis Minta Kaji Syor Guna Petrol RON 95 - Berita Harian, Che Wan Badrul Alias (2008)
Pakar alam sekitar dan saintis tempatan meminta kerajaan mengkaji semula cadangan penggunaan petrol RON 95 kerana ia mengandungi plumbum yang boleh menjejaskan kesihatan pengguna dan mencemari alam sekitar.