150 pelajar ikuti program Selangkah ke Universiti 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 13 Mei – Sebanyak 150 pelajar tingkatan empat daripada 17 buah sekolah menengah luar bandar terpilih mengikuti program Selangkah ke Universiti 2012 bagi memberi pendedahan serta motivasi kepada pelajar luar bandar mengenai pentingnya ke universiti.