Sumbangan staf ke arah pembangunan UPM dihargai sempena sambutan Hari Pekerja - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 8 Mei – Sumbangan pekerja ke arah pembangunan Universiti Putra Malaysia (UPM) dihargai pada sambutan Hari Pekerja peringkat UPM di sini dengan pemberian empat anugerah.