ASK 2012 platform penggiat seni UPM pamer bakat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 26 April – Program Amal Seni Kreatif Universiti Putra Malaysia 2012 (ASK PUTRA 2012) merupakan platform bagi penggiat seni warga UPM untuk mempamerkan hasil karya kepada warga kampus dan masyarakat.